Μεξικάνικη μους κακάο, από την Γλαύκη και το dairy-free!
Μους πικάντικη με αβοκάντο και κακάο!
Υλικά
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 1/2 κούπα κακάο (το βρίσκουμε εδώ)
- 1/2 κούπα γάλα καρύδας (το βρίσκουμε εδώ)
- 1/3 κούπας μέλι (το βρίσκουμε εδώ)
- 2 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας (το βρίσκουμε εδώ)
- 1 κουτ. γλυκού κανέλα (το βρίσκουμε εδώ)
- 1/4 κουτ. γλυκού πιπέρι καγιέν, σε σκόνη (προαιρετικό) (το βρίσκουμε εδώ)
Οδηγίες παρασκευής
- Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
- Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε μπαχαρικά ανάλογως τη γεύση που θέλουμε.
- Μοιράζουμε το μίγμα σε μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθούν.
http://www.dairy-free.eu/mexican-cocoa-mousse/
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μους λεμόνι ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από τον Γαβριήλ Νικολαίδη και τον Cool artisan!
Μους σοκολάτα μπανάνα- Chocolate banana mousse by Lenia and the Veggie Sisters!
Μους λευκής σοκολάτας με γιαούρτι, από τον Πέτρο Συρίγο και το petros-syrigos.com!
Νηστίσιμα γλειφιτζούρια με μαύρη σοκολάτα, αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς, από τον Μιχάλη Σαρ...
Νηστίσιμη Αμυγδαλόπιτα, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Νηστίσιμο ρυζόγαλο, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Αφήστε μια απάντηση