VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Για να παρασκευάσουμε το Μους με κουβερτούρα γάλακτος ΙΟΝ και Dulce de Leche, μπανάνες και τριμμένο μπισκότο θα χρειαστούμε :

  1. Το μπισκότο της αρεσκείας μας τριμμένο
  2. Το Dulce de Leche
  3. Τις μπανάνες
  4. Το μους με κουβερτούρα γάλακτος ΙΟΝ

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο με την ειδικότητα του τεχνίτη ζαχαροπλάστη και αρτοποιού. Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στο ecole ferrandi (Γαλλία-Παρίσι), επίσης στην ειδικότητα του τεχνίτη …

Περισσότερα για τον σεφ…

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *