VIAP-MENTEL(June2017-gif)(εσωτερικές)
fineti
4 Μερίδες
Γλυκαιμικός δείκτης : 1 (Χαμηλός)
Γλυκαιμικό φορτίο ανά μερίδα  : 0,3(Χαμηλό)
Γλυκαιμικός δείκτης παρόμοιου προϊόντος με ζάχαρη: 64 (Υψηλό)
Γλυκαιμικό φορτίο παρόμοιου προϊόντος με ζάχαρη/ μερίδα: 18 (Μέτριο)
Θερμίδες ανά μερίδα: 182 Kcal
Θερμίδες Παρόμοιων προϊόντων με ζάχαρη (kcal) /μερίδα: 327 (μειωμένο κατά τουλάχιστον 44%)
Υλικά για 4 μπολάκια
250 γρ κρέμα γάλακτος
2 γρ στιγμιαίο καφέ (1/2 κ.σ.)
100 γρ Linodiet Baking Stevia
5 γρ ζελατίνη σε φύλλα
80 γρ γάλα πολύ ζεστό
Διαλύουμε στο πολύ ζεστό γάλα το Linodiet Baking Stevia και τον καφέ. Μουλιάζουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό και αφού τη στύψουμε καλά τη διαλύουμε και αυτή στο γάλα. Περνάμε το μείγμα από σινουά (σουρωτήρι) και αφήνουμε το μείγμα μας να κρυώσει και να αποκτήσει τη ρευστότητα μελιού.
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και ρίχνουμε σιγά σιγά το μείγμα με το γάλα ανακατεύοντας απαλά. Σερβίρουμε σε 4 μπολάκια και γαρνίρουμε με σκόνη καφέ ή/και κακάο.

 

http://www.linodiet.gr/linodiet/page/sintages.php

 

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.