Νηστίσιμη Μους σοκολάτας με κρέμα κάσιους και καρύδα (Raw vegan), από το “Χορτοφαγία & υγιεινή διατροφή”!

Υλικά για 2 μερίδες:
1/2 καρύδα τριμμένη
2κ σούπας κρέμα καρύδας

Για τη μους:
100γρ κάσιους μουλιασμένα (ανάλατα ωμά)
2κ σούπας νερό απο την καρύδα
1κ σούπας κακάο
2κ σούπας σιρόπι αγάβης
1/2 βανίλια σε σκόνη

Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε για λίγο την κρέμα καρύδας μέχρι να λιώσει και προσθέτουμε την τριμμένη καρύδα. Στρώνουμε στον πάτο.
Αφου έχουμε αφήσει τα κάσιους απο το βράδυ σε νερό, τα στραγγίζουμε και τα χτυπάμε στο μούλτι μαζί με το κακάο, το σιρόπι αγάβης, τη βανίλια και το γάλα καρύδας, μέχρι να μην έχει κομμάτια απο κάσιους.
Βάζουμε τη μισή ποσότητα πάνω απο τη βάση της καρύδας, ξαναβάζουμε καρύδα και μους και τέλος διακοσμούμε με τριμμένα αμύγδαλα!

 

https://www.facebook.com/diaita2013/photos/a.499291373548983.1073741835.315197015291754/618531441624975/?type=1&theater

 

"Μους σοκολάτας με κρέμα κάσιους και καρύδα (Raw vegan)  Υλικά για 2 μερίδες:
1/2 καρύδα τριμμένη
2κ σούπας κρέμα καρύδας  Για τη μους:
100γρ κάσιους μουλιασμένα (ανάλατα ωμά)
2κ σούπας νερό απο την καρύδα
1κ σούπας κακάο
2κ σούπας σιρόπι αγάβης
1/2 βανίλια σε σκόνη  Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε για λίγο την κρέμα καρύδας μέχρι να λιώσει και προσθέτουμε την τριμμένη καρύδα. Στρώνουμε στον πάτο.
Αφου έχουμε αφήσει τα κάσιους απο το βράδυ σε νερό, τα στραγγίζουμε και τα χτυπάμε στο μούλτι μαζί με το κακάο, το σιρόπι αγάβης, τη βανίλια και το γάλα καρύδας, μέχρι να μην έχει κομμάτια απο κάσιους.
Βάζουμε τη μισή ποσότητα πάνω απο τη βάση της καρύδας, ξαναβάζουμε καρύδα και μους και τέλος διακοσμούμε με τριμμένα αμύγδαλα!"

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *