Κόβουμε τις φράουλες στα τέσσερα.
Τις βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι με το νερό και τη ζάχαρη και τις βράζουμε για 10 λεπτά.Αφού βράσουν, τις πολτοποιούμε με ένα μίνι πίμερ και η σάλτσα φράουλας είναι έτοιμη.
Βάζουμε σε ένα πίμερ τα μπισκότα με το βούτυρο και τα ομογενοποιούμε.Στρώνουμε με αυτά μια λεπτή στρώση σε τσέρκια ατομικά ή σε ένα μεγάλο.Τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν.
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος να πάρει βράση.Μόλις πάρει βράση, την αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε ανακατεύοντας τη σοκολάτα κομμένη σε κομματάκια και το βούτυρο.Μόλις τα υλικά μας ομογενοποιηθούν γεμίζουμε με το μους τα τσέρκια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν για 1 ώρα.
Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με τη σάλτσα φράουλας και μια μικρή μπάλα παγωτού βανίλια Μαδαγασκάρης.
Visit: www.christostzieras.gr
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αφήστε μια απάντηση