Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Υλικά:
2 ώριμα αβοκάντο
100 γρ κουβερτούρα
χυμός απο 1 πορτοκάλι
80γρ σιρόπι αγαύης
1 βανίλια σκόνη

Για το γαρνίρισμα:
10 αμύγδαλα ή 10 φουντούκια τριμμένα

 

Εκτέλεση:


Σπάμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια.
Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα λιώνουμε στο μούλτι μέχρι να γίνουν κρέμα.
Βάζουμε σε ένα μπρίκι το σιρόπι αγαύης με το χυμό και τα βράζουμε μέχρι να γίνει αραιό σιρόπι.
Ρίχνουμε το σιρόπι στην κουβερτούρα και ανακατεύουμε συνέχεια, μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και να ενωθούν τα υλικά.
Ρίχνουμε τη βανίλια και σιγά σιγά το αβοκάντο και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε σε μπωλάκια, τα βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου και πριν σερβίρουμε τη μούς, τη γαρνίρουμε με ξηρούς καρπούς της επιλογής μας!

 

https://www.facebook.com/diaita2013/photos/a.499291373548983.1073741835.315197015291754/561212504023536/?type=1&theater

 

 

http://eleanadiamantopoulou.wix.com/eleanadia

 

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *