Creta Carob

Υλικά:

400 γρ κουβερτούρα
400 γρ. κρέμα γάλακρος
250 γρ. πλήρες γάλα φρέσκο

Εκτέλεση:

Κόβουμε την κουβερτούρα σε πολύ μικρά κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Ζεσταίνουμε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά. Μόλις βράσει το γάλα αποσύρουμε από τη φωτιά και το ρίχνουμε στο μπολ με την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε με τη σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ με το μίξερ για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος στο μπολ με το μείγμα σοκολάτας και ανακατεύουμε απαλά. Γεμίζουμε μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Γαρνίρετε με ότι θέλετε.

 

https://sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr/

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *