Μους χαλβά σοκολα με cranberries και stevia, από την Ελευθερία Μπουτζά και το “Μαγειρεύοντας με την L”!

Υλικά

250 γρ χαλβας με stevia
250 γρ. φυτικη σαντιγι
80 γρα κακαο κοσκινισμενο
1 σφηνακι κονιακ
1 φλ.τσ. cranberries

Διαδικασία

Βαζουμε στο μουλτι το χαλβα μαζι με το κονιακ και το κακαο και τα χτυπαμε μεχρι να ομογενοποιηθουν.
Χτυπαμε τη φυτικη σαντιγι μεχρι να αφρατεψει και υστερα την ενωνουμε με το μιγμα του χαλβα με απαλες κινησεις.
Ριχνουμε και τα cranberries και συνεχιζουμε το ανακατεμα.
Μοιραζουμε σε μπολακια και βαζουμε στο ψυγειο για δυο ωρες τουλαχιστον
Σερβιρουμε με μερικα cranberries .

καλη επιτυχια <3

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.841054172596236.1073741879.664704013564587/1477378865630427/?type=3&theater&notif_t=notify_me_page&notif_id=1488096465307759

 



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *