Nutella Panna Cotta από την Αλίκη και το “Μυρωδιές και Νοστιμιές” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

500 ml. Κρέμα Γάλακτος
300 ml. Πλήρες γάλα
1 μικρή Nutella
15 γρ. ζελατίνη
2 βανίλιες

Προετοιμασία

Τοποθετείτε την ζελατίνη σε 5 κ.σ. νερό και την αφήνετε να μουλιάσει.

Ζεσταίνετε καλά την κρέμα γάλακτος, το γάλα και την βανίλια. Απομακρύνετε την κρέμα από την φωτιά και προσθέτετε την Nutella η οποία πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Βράζετε λίγο την ζελατίνη για να λιώσει και την προσθέτετε στο μίγμα. Ανακατέψετε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα λείο μίγμα.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Τοποθετείτε το γλυκό σε φόρμα και το αφήνετε για μερικές ώρες στο ψυγείο.

Για να βγάλετε εύκολα την Panna cotta από την φόρμα την ξεκολλάτε λίγο με τα δάκτυλα σας στην κορυφή και στην συνέχεια τοποθετείτε την φόρμα μέχρι την μέση σε ζεστό νερό για 10 λεπτά. Βάζετε ένα δίσκο στην φόρμα και τα αναποδογυρίζετε μαζί.

 

http://mirodieskainostimies.blogspot.gr/2013/09/nutella-panna-cotta.html

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


10 απαντήσεις στο “Nutella Panna Cotta από την Αλίκη και το “Μυρωδιές και Νοστιμιές” !”

  1. Ο/Η Xrysa λέει:

    Τι ωραια κ ευκολη συνταγη…Να ρωτησω για την ζελατινα..την προσθετω στο μειγμα μαζι με τις πεντε κουταλιες νερου;Λιωνει τοσο πολυ;Ευχαριστω εκ των προταιρων!!

  2. Ο/Η SOFIA λέει:

    Μου φαίνεται εξαιρετική, θέλω να την κάνω. Επειδή αποφεύγουμε την κρέμα γάλακτος θα μπορούσα να την αντικαταστήσω με γάλα νουνού π.χ. ή έστω να χρησμιμοποιήσω κρέμα γάλακτος light;

    • Ο/Η sokolata λέει:

      επειδη η κρεμα γαλακτος light ειναι πιο αραιή, αν την χρησιμοποιησεις αυξησε λιγο την ζελατινη σε 20 γρ.

  3. Ο/Η Xrysa λέει:

    Σας ευχαριστω παρα πολυ..θα δοκιμαστει αμεσα κ θα σας στειλω εντυπωσεις.. 🙂

Γράψτε απάντηση στο zetoulina Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *