Creta Carob
BOLERO-BIODIET
ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Συνταγή εδώ για το παντεσπάνι http://koykoycook.gr/?p=5430

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ

1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη3/4 φλιτζανιού σιροπιού από τα κερασάκια μαρασκίνοΖεσταίνετε το σιρόπι και διαλύστε μέσα την ζάχαρη.ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ

5 φάκελοι σκόνη μόρφατ βανίλια2 φλυτζάνια κρέμα γάλακτος 35%2 φλιτζάνια γάλα φρέσκο1 βάζο κερασάκια μαρασκίνοΧτυπήστε όλα τα υλικά μαζί.

Ποτίστε το πρώτο παντεσπάνι και στρώστε την κρέμα.

Σουρώστε τα κερασάκια να μην έχουν υγρά.

Βάλτε τα πάνω στην κρέμα.

Συνεχίστε με το δεύτερο παντεσπάνι .

Βάλτε πάλι κερασάκια.

Αφήστε το τελευταίο απότιστο.

Αλείψτε με την κρέμα ολόκληρη την Τούρτα σας.

Κάντε μικρές ροζέτες στο πάνω μέρος της τούρτας(γύρω-γύρω).

 

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

κερασάκια μαρασκίνο250 γρ κουβερτούραλίγη πράσινη ζαχαρόπαστα για τα φύλλα του τριαντάφυλλου1 μικρο κουπάτ για τα φύλλαλίγη φούξια ζαχαρόπαστα για το τριαντάφυλλο

Λιώστε την σοκολάτα σε μπαίν μαρί.

Βάλτε την σε κορνέ μιας χρήσης και κόψτε ίσα ίσα μπροστά την μύτη.

Γράψτε τα <Χρόνια πολλά>.

Βάλτε τα κερασάκια πάνω στις λευκές ροζέτες.

Φτιάξτε το τριαντάφυλλο..(οδηγίες/φωτογραφίες εδώ http://koykoycook.gr/?p=9480  )

Βάλτε το πάνω στην τούρτα και περιμετρικά τα πράσινα φύλλα.

Πάνω σε χαρτί ψησίματος ζωγραφίστε μικρούς κύκλους.

Γυρίστε το χαρτί ανάποδα και κάντε πάνω μικρά στρογγυλά σχέδια με την λιωμένη σοκολάτα.

Αφήστε να στερεοποιηθούν.

Ξεκολλήστε τα και κολλήστε τα γύρω γύρω στην τούρτα σας.

Βάλτε την στο ψυγείο μέχρι να την σερβίρετε.

Χρόνια σας πολλά!!

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια-Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)

 

http://koykoycook.gr/?p=20207

1235

 

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *