Creta Carob
BOLERO-BIODIET
Μια τούρτα… χωρίς συνταγή… χωρίς δοσολογίες… έτσι απλά. Και όμως έγινε απίστευτα γευστική, και καταπληκτική!!

Είναι η δεύτερη φορά που φτιάχνω τούρτα στα πεταχτά… και πετυχαίνει!! Με υλικά που έχουν μείνει στο ψυγείο από περισσεύματα άλλων γλυκών. Και επειδή τίποτα δεν πετάμε.. έφτιαξα αυτή την υπέροχη τούρτα.

Μια τούρτα λοιπόν που φτιάχτηκε χωρίς συνταγή, χωρίς ιδιαίτερα υλικά, απλά ανακάτευα υλικά με το μάτι, και με την φαντασία μου.

Περιέχει: 
Παντεσπάνι από φιστίκι Αιγίνης.
Μια λεπτή επίστρωση από:
Σοκολάτα τζιαντούγια, πολτοποιημένα καραμελωμένα φουντούκια, πολτοποιημένα καραμελωμένα αλμυρά κάσιους, και κορν φλέικς. Είναι το καλύτερο κομμάτι της τούρτας, υπέροχο και τραγανό από τα κορν φλέικς, που ξεχωρίζει στο στόμα αφήνοντας μια υπέροχη γεύση και ευχαρίστηση.
Πρώτη στρώση:
Μους από σοκολάτα πραλίνας φουντουκιού, σοκολάτα gianduja, και πολτοποιημένα καραμελωμένα φουντούκια.
Δεύτερη στρώση:
Μους από φρούτα του δάσους και φράουλες.
Και τρίτη στρώση:
Ξανά με μους από σοκολάτα πραλίνας φουντουκιού, σοκολάτα gianduja, και πολτοποιημένα καραμελωμένα φουντούκια.
Τέλος, επικάλυψη με γλάσο καραμέλας, (περίσσευμα) αναμειγμένο με μαύρη σοκολάτα υγείας.

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *