Viap-Mentel(choco, Dec/2018)
ISOSTEVIA(dark chocolate)
RITO'S FOOD (GIF)
  • Συστατικά

  • Υλικά για το παντεσπάνι
  • 175 γρ βούτυρο
  • 175 γρ ζάχαρη
  • 3 αυγά
  • 150 γρ αλεύρι που φούσκωνει μόνο του
  • 25 γρ κακάο ΙΟΝ
  • 1 κ.σ ζεστό νερό
  • Υλικά για τη μους
  • Κονσέρβα γάλα καρύδας το οποίο το έχουμε βάλει στο ψυγείο για 12 ώρες
  • 3 κ.σ κακάο ΙΟΝ
  • 1 κ.σ μέλι
  • 215 γρ Nucrema ΙΟΝ
  • 180 γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί
  • 1 στραγγιστό γιαούρτι
  • Για την επικάλυψη σοκολάτας
  • 4 κ.σ κακάο ΙΟΝ
  • 270 γρ άχνη ζάχαρη
  • 65 γρ βούτυρο
  • 1 βανίλια
  • 60 γρ γάλα
  • Υλικά για την βουτυρόκρεμα
  • 140 γρ βούτυρο
  • 400 γρ άχνη ζάχαρη
  • 170 γρ Nucrema ΙΟΝ
  • Υλικά για το σιρόπι
  • 145 γρ νερό
  • 45 γρ ζάχαρη

Σχετικά με το Σεφ

Αριάδνη Πούλιου

Αριάδνη Πούλιου

Η Αριάδνη Πούλιου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στη Βακαλό και πήρε το πτυχίο της με άριστα και …

Περισσότερα για τον σεφ…

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *