Creta Carob
BOLERO-BIODIET

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Συνταγή εδώ http://koykoycook.gr/?p=5430

 

 
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
4 φάκελοι Γκαρνί ζαχαροπλαστικής βανίλια

2 φλυτζάνια γάλα φρέσκο

1 κονσέρβα κομπόστα βύσσινα σε σιρόπι Κύκνος 427 γρ

Χτυπήστε όλα τα υλικά στο μίξερ και βάλτε την κρέμα στο ψυγείο να σφίξει..

Στραγγίξτε τα βύσσινα και κρατήστε το ζουμί τους.

 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
το ζουμί από την κονσέρβα βύσσινο

1 σφηνάκι λικέρ κεράσι

Αναμείξτε τα 2 υλικά και ποτίστε τα παντεσπάνια με ένα πινέλο.

 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑΣ
200 σοκολάτα πραλίνα Nestle

170 σοκολάτα κουβερτούρα

1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

μια κουταλιά βούτυρο

Βάλτε την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί και ρίξτε μέσα τις σοκολάτες.

Τραβήξτε από την φωτιά και αφήστε το στην άκρη για λίγο.

Ανακατέψτε να λιώσουν οι σοκολάτες και ρίξτε μέσα το βούτυρο να λιώσει.

Αφήστε να κρυώσει.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Ποτίστε το πρώτο παντεσπάνι και στρώστε ένα στρώμα κρέμα .

Στρώστε τα βύσσινα πάνω στην κρέμα.

Συνεχίστε με τα υπόλοιπα.

Ποτίστε ελαφρά το τελευταίο παντεσπάνι με πινέλο.

Ρίξτε προσεκτικά την γκανάς ..

Με μια σπάτουλα αλείψτε την τούρτα στα πλαϊνά( αφού έχει κρυώσει εντελώς).

Βάλτε την υπόλοιπη γκανάς σε κορνέ και διακοσμήστε τη τούρτα …

 

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)

 

 

http://koykoycook.gr/?p=20433

 

tour2

 

 

toyr

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *