Creta Carob
BOLERO-BIODIET
Υλικά
Για την κρούστα

2 φλιτζάνια θρυμματισμένα Γεμιστά μπισκότα Αλλατίνη με γέμιση κρέμα

55 γρ. βούτυρο, λιωμένο

 

Για το παγωτό


225 γρ. κρέμα τυριού
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1/8 του φλιτζανιού γάλα
2 κουταλάκια του γλυκού χυμό από κεράσια μαρασκίνο (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και απλό χυμό κεράσι)
225 γρ. σαντιγί
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα κεράσια μαρασκίνο
3/4 του φλιτζανιού σοκολατάκια με γέμιση κεράσι 


Για την επικάλυψη


Σαντιγί
Σιρόπι σοκολάτας
Σοκολατάκια με γέμιση κεράσι 


Εκτέλεση 


Για την κρούστα
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε μαζί το λιωμένο βούτυρο με τα θρυμματισμένα μπισκότα. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα στρογγυλό ταψί και απλώστε το σε όλη του την επιφάνεια.
Για το παγωτό
Στο μίξερ, χτυπήστε μαζί την κρέμα τυριού, τη ζάχαρη, το γάλα και το χυμό από τα κεράσια. Στη συνέχεια, προσθέστε τη σαντιγί, τα κεράσια και τα σοκολατάκια και ανακατέψτε τα καλά στο μείγμα. Μόλις είναι έτοιμο το παγωτό, απλώστε το πάνω από την κρούστα και μεταφέρετε το στη κατάψυξη για αρκετές ώρες (τουλάχιστον 8 ώρες).
Όταν πλέον το γλυκό έχει παγώσει διακοσμείστε την επιφάνεια του με τη σαντιγί, τα σοκολατάκια και το σιρόπι σοκολάτας.

Καλή σας απόλαυση!

 

https://www.facebook.com/allatini.elbisco.gr/photos/a.376249332387501.95756.375739929105108/1020328837979544/?type=1&theater

Φωτογραφία του χρήστη Αλλατίνη - Χειρονομία αγάπης.
image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *