Creta Carob
BOLERO-BIODIET

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΕΔΩ ..http://koykoycook.gr/?p=5430

η αν δεν έχετε χρόνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμο παντεσπάνι σοκολάτας.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ 

3/4 φλιτζανιού του τσαγιού δυνατό καφέ (εσπρέσο η γαλλικό η νεσκαφέ)

1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

1 σφηνάκι λικέρ αμαρέτο η μισό κουταλάκι εσάνς πικραμύγδαλο

Αναμείξτε όλα τα παραπάνω υλικά μαζί.

Αφήστε το μείγμα να κρυώσει.

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

900 γρ τυρί Φιλαδέλφεια  

150 γρ ζάχαρη άχνη

200 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά

50 γρ κακάο σκόνη άγλυκο κοσκινισμένο

Αφήστε το τυρί εκτός ψυγείου για 20 λεπτά.

Χτυπήστε  το τυρί στο μίξερ σε μέτρια ταχύτητα  μαζί με την άχνη.

Προσθέστε το κακάο..

Ρίξτε σταδιακά την κρέμα γάλακτος  μέχρι να ενωθούν τα υλικά.

Μην παραχτυπήσετε το μείγμα.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Κόψτε το παντεσπάνι στα 3.

Ποτίστε την πρώτη βάση με το μείγμα του καφέ.

Στρώστε το πρώτο στρώμα της κρέμας.

Συνεχίστε με την δεύτερη βάση και μετά με την τρίτη.

Ποτίστε και την τρίτη βάση.

Βάλτε στο ψυγείο να σφίξει για μια ώρα.

Αλείψτε όλη την τούρτα με βουτυρόκρεμα

(χτυπήστε 1 φλιτζάνι μαλακό βούτυρο +1 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη+ μια βανίλια).

cl2

cl

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Θα χρειαστείτε άσπρη ζαχαρόπαστα ,ζαχαρόπαστα σε χρώματα,αυγόγλασσο,

κόκκινο χρώμα και πολύ φαντασία.

Δείτε την διακόσμηση βήμα βήμα στις φωτογραφίες στο : http://koykoycook.gr/?p=20542

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)

  GetAttachment (18)       GetAttachment (19)

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *