VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
Bolero-Biodiet

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ ..http://koykoycook.gr/?p=5430

 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ

3/4 φλιτζανιού του τσαγιού  ζεστό νερό

2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη άχνη 

4 κουταλιές της σούπας ρόφημα Κάντμπουρυ 

1 σφηνάκι κονιάκ

Αναμείξτε όλα τα παραπάνω υλικά μαζί.

Αφήστε το μείγμα να κρυώσει.

 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΡΑΛΙΝΑΣ

6 κουτιά κρέμα Μόρφατ

4 σοκολάτες πραλίνες των 170 γρ η καθεμιά

8 κουταλιές της σούπας πραλίνα φουντουκιού(η Νουτέλα η μερέντα)

Λιώστε τις σοκολάτες σε μπαίν μαρί και ρίξτε μέσα την Νουτέλα.

Ανακατέψτε να ομογενοποιηθουν.

Αφήστε να κρυώσει λίγο το μείγμα σοκολάτας.

Χτυπήστε τις Μόρφατ( αφού τις έχετε βάλει πρώτα μια ώρα στο ψυγείο).

Προσθέστε το μείγμα σοκολάτας και βάλτε στο ψυγείο για μισή ώρα.

 

 

ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 

Ποτίστε το πρώτο παντεσπάνι(με πινέλο) και στρώστε μια δόση κρέμα πραλίνα.

Συνεχίστε  με  δεύτερο παντεσπάνι .

Ποτίστε και το πάνω παντεσπάνι.

Καλύψτε όλη την τούρτα με την υπόλοιπη κρέμα..

Βάλτε την στο ψυγείο να σφίξει .

 

 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ  

Θα χρειαστείτε ζαχαρόπαστα σε διάφορα χρώματα και χριστουγεννιάτικα κουπάτ.

Καλύψτε την τούρτα σας με λευκή ζαχαρόπαστα.

Κόψτε με κουπάτ χιονονιφάδες με μπλέ ζαχαρόπαστα και κολλήστε τες γύρω γύρω

στην τούρτα σας.

Συνεχίστε την διακόσμηση ..

Φτιάξτε τα δώρα,τους πιγκουίνους και τον χιονάνθρωπο .

Χρόνια σας πολλά !!

 

 

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
 
 
 
https://koykoycook.gr/?p=25728
 
 
image_pdfimage_print

Related Posts

1 Comment

  1. sokolata

    Απίθανη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *