Οδηγίες
- Κάνουμε τα μπισκότα σκόνη, ενσωματώνουμε το γάλα και το λιωμένο βούτυρο.
- Τα απλώνουμε σε φόρμα 30×20 εκατοστά με αντικολλητικό χαρτί.
- Βάζουμε την πραλίνα από σοκολάτα υγείας και την απλώνουμε.
- Τοποθετούμε ομοιόμορφα το καραμελωμένο ζαχαρούχο.
- Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες και γεμίζουμε την φόρμα.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και την βάζουμε πάνω από τις μπανάνες (για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα την κάνουμε ροζέτες).
- Προτείνουμε πριν σερβίρετε να το αφήσετε για 1 ώρα στο ψυγείο.
- Προαιρετικά διακοσμούμε με τρούφα και σιρόπι καραμέλας.
Αφήστε μια απάντηση