Νηστίσιμο Σουφλέ μπανάνας των 2 λεπτών (Vegan), από την Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Ελεάνα Διαμαντοπούλου και το “Χορτοφαγία & Υγιεινή Διατροφή”!

  • Υλικά για 1 σουφλέ:

  • Μισή μπανάνα
    40γρ αλεύρι χωρίς γλουτένη
    10γρ σιρόπι αγαύης
    1κ γλυκού λιναρόσπορο τριμμένο
    2κ γλυκού χαρουπάλευρο
    1/2κ γλυκού μαγειρική σόδα
    1/2κ γλυκού baking powder
  • Εκτέλεση:
    Λιώνουμε την μπανάνα στο μούλτι και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
    Βάζουμε το μίγμα σε ένα ποτήρι και το ψήνουμε για 50” στον φούρνο μικροκυμμάτων.
    Όποιος δεν θέλει να χρησιμοποιήσει φούρνο μικροκυμμάτων, μπορεί να το ψήσει σε κανονικό φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 10-15 λεπτά ή μέχρι να φουσκώσει!
    Σερβίρουμε με σιρόπι σοκολάτας!

    Μέση διατροφική αξία ανα μερίδα:
    210 θερμίδες, 55γρ υδατάνθρακες και 0,5γρ πρωτεΐνες.

 

https://www.facebook.com/diaita2013/photos/a.422913187853469.1073741829.315197015291754/793690980775686/?type=3&theater

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *