Bolero-Biodiet

Αυτές οι τηγανίτες γίνονται λεπτές και έχουν ένα ελαφρύ άρωμα μπανάνας. Επειδή δεν έχουν ζάχαρη η μπανάνα πρέπει να είναι ώριμη για να δώσει γλυκύτητα στο pancake. Βάλτε στο πιάτο φαντασία και σερβίρετε!.

Υλικά (για περίπου 8-10 μικρά pancakes):

1 ώριμη μπανάνα
2 αβγά
1/4 του φλιτζανιού αλεύρι

 

Πώς το κάνουμε:

Πολτοποιούμε η μπανάνα στο μπλέντερ, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.

Ζεσταίνουμε την κρεπιέρα ή βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι πολύ λίγο βούτυρο να κάψει.

Με μια κουτάλα παίρνουμε μείγμα και το ρίχνουμε στην κρεπιέρα (ή τηγάνι) σχηματίζοντας μικρούς κύκλους.

Μόλις ψηθεί από τη μία πλευρά (η πάνω πλευρά θα αρχίσει να κάνει φουσκάλες), γυρίζουμε το pancake από την άλλη.

Γαρνίρουμε με ό,τι θέλουμε και απολαμβάνουμε…

 

http://omorfamystika.gr/diet/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AE-pancakes-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%B6%CE%AC%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B7-%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B9%CE%BD/

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *