French Toast με μπανάνες, φυστικοβούτυρο και μέλι- PEANUT BUTTER-BANANA FRENCH TOAST WITH HONEY DRIZZLE, BY FOODSCROSS!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά για 6-8 μερίδες

2 μεγάλα αυγά
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1/4 φλιτζανιού φιστικοβούτυρο
1 κ.τ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
2 κτ.σ. βούτυρο (μαλακωμένο)

2 μπανάνες κομμένες σε ροδέλες
1 φρατζόλα ψωμί της επιλογής σας κομμένο σε 6 ή 8 φέτες πάχους 2,5cm
Premium Ελληνικό θυμαρίσιο μέλι 80% της FoodsCross

Εκτέλεση:

Χτυπάμε μαζί στο μπλέντερ τα αυγά, την κρέμα, το φιστικοβούτυρο και τη βανίλια μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα. Ρίχνουμε το βούτυρο ρευστό σε ρηχό, πλατύ μπολ. Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μόλις κάψει, προσθέτουμε μία κουταλιά βούτυρο. Αλείφουμε και τις δύο πλευρές κάθε φέτας ψωμιού με βούτυρο και τις βάζουμε στο τηγάνι να ροδίσουν (περίπου για τρία λεπτά κάθε πλευρά). Βυθίζουμε τις ζεστές φέτες στο μείγμα φιστικοβούτυρου και τις ξαναπερνάμε από το τηγάνι. Μόλις είναι έτοιμες απλώνουμε επάνω τις μπανάνες κομμένες σε ροδέλες και περιχύνουμε με μέλι.

http://www.foodscross.com/j/taste-good/peanut-butter-banana-french-toast-with-honey/

PEANUT BUTTER-BANANA FRENCH TOAST WITH HONEY DRIZZLE, BY FOODSCROSS!

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Ingredients for 6-8 pieces
2 large eggs
½ cup cream, (whipping or heavy whipping)
¼ cup creamy peanut butter
1 tsp vanilla extract
2 Tbsp butter
1 loaf French bread, sliced into 1-inch slices (6 to 8 pieces)
2 bananas, sliced
FoodsCross Premium 80% honey, for drizzling

 

Preparation:
In a blender, add the eggs, cream, peanut butter, and vanilla. Blend until smooth. Pour the dipping batter into a low, wide bowl. Heat a griddle or large skillet to medium heat.
Add 1 tablespoon butter. Dip bread slices into the batter (both sides) and place into the heated pan. Cook until the first side of the French toast is lightly browned (about 3 minutes), then flip and cook the other side an additional 2 to 3 minutes, until lightly browned on that side too. Remove the French toast to a platter, and continue the process with the remaining ingredients until you run out of batter. Plate the French toast and top with bananas and a drizzle of honey.

COOK’S NOTE You may replace the 80% honey with FoodsCross’ 60% honey that is also rich in thyme pollen grains but is not as rare as the first limited edition one. Its quality is still higher than that of the honey you can find in the commerce.

 

http://www.foodscross.com/en/j/honey-en/peanut-butter-banana-french-toast-with-honey-drizzle/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *