VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Υλικά

3 ώριμες μπανάνες
200ml κρέμα γάλακτος light
100γρ ζάχαρη
400ml γάλα χαμηλών λιπαρών
100γρ κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες

 

Εκτέλεση 

Σε ένα μπλέντερ πολτοποιούμε τις μπανάνες μαζί με 100ml γάλα. Σε ένα μπωλ αναμιγνύουμε τον πολτό της μπανάνας, το υπόλοιπο γάλα, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι για να βεβαιωθούμε ότι έχει λιώσει η ζάχαρη. Βάζουμε την παγωτομηχανή σε λειτουργία και προσθέτουμε σιγά σιγά το μίγμα μας. Το αφήνουμε στην παγωτομηχανή μέχρι να πήξει ελαφρά και στη συνέχεια προσθέτουμε τα κομμάτια κουβερτούρας. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να πήξει καλά το παγωτό μας. Στη συνέχεια τοποθετούμε το παγωτό μας στην κατάψυξη τουλάχιστον για 2 ώρες προτού σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr

 

https://www.neadiatrofis.gr/spitiko-pagoto-mpanana-me-kommatakia-sokolatas/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *