Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Υλικά συνταγής

500 γραμμ. φράουλες ώριμες
500 γραμμ. ζάχαρη
1 λίτρο vodka
Φρέσκο δυόσμο και τριμμένο πάγο για το σερβίρισμα

 

 

Εκτέλεση
Διαλέγουμε φράουλες ώριμες και γερές, τις πλένουμε καλά και αφαιρούμε το κοτσάνι.
Αλέθουμε σε πουρέ τις φράουλες και τη ζάχαρη και προσθέτουμε τη vodka ή όποιο άλλο ποτό θέλουμε. Ταιριάζει πολύ το κονιάκ αλλά σκουραίνει το χρώμα.
Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήστε τζιν, λευκό ρούμι και γκράπα.
Το παγώνουμε καλά και το διατηρούμε στο ψυγείο μας.

Extra tips επιτυχίας:
Διαλέγουμε πολύ ώριμες και γερές φράουλες
Φροντίζουμε να πολτοποιήσουμε πολύ καλά τις φράουλες στο μπλέντερ

 

 

 

http://www.argiro.gr/Recipes/Γλυκά/φραουλολικέρ-της-αργυρώς

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *