Creta Carob
BOLERO-BIODIET

250 γρ φραουλες
2 κσ στεβια
2 κσ νερο
2 κσ λικερ (εγω εβαλα λικερ βερικοκο)

Βαζουμε ολα τα υλικα στο μουλτι να χτυπηθουν μεχρι να εχουμε ενα ρευστο αποτελεσμα .Γεμιζουμε θηκες για γρανιτες .Μετα στη καταψυξη και υστερα απο λιγες ωρες ετοιμα !!!

Kαλη επιτυχια !

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.664712183563770.1073741828.664704013564587/757354764299511/?type=1&theater

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *