VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet
Μερίδες:8
Χρόνος προετοιμασίας:10′
Χρόνος μαγειρέματος:0′
Έτοιμο σε:10′
Χρόνος αναμονής:5 ώρες

Διαδικασία

Ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ και τα χτυπάτε καλά.

Στη συνέχεια ρίχνετε το μίγμα σε ειδικές φόρμες για παγωτό ξυλάκι και τοποθετείτε ένα ξυλάκι παγωτού στην κάθε γρανίτα.

Αφήνετε τις γρανίτες στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά.

 

http://www.olivemagazine.gr/recipe/%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%B1-%CF%86%CF%81%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BE%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B9/

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *