Γρανίτα φράουλα σε ξυλάκι, από τον Δημήτρη Χρονόπουλο και το olivemagazine.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Μερίδες:8
Χρόνος προετοιμασίας:10′
Χρόνος μαγειρέματος:0′
Έτοιμο σε:10′
Χρόνος αναμονής:5 ώρες

Διαδικασία

Ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ και τα χτυπάτε καλά.

Στη συνέχεια ρίχνετε το μίγμα σε ειδικές φόρμες για παγωτό ξυλάκι και τοποθετείτε ένα ξυλάκι παγωτού στην κάθε γρανίτα.

Αφήνετε τις γρανίτες στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

http://www.olivemagazine.gr/recipe/%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%B1-%CF%86%CF%81%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BE%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B9/

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *