VIAP-MENTEL(June2017-gif)(εσωτερικές)
fineti

Υλικά

600 gr καρπουζι (χωρις τα κουκουτσια καθαρο βαρος)
100 gr καστανη ζαχαρη
100 ml νερο

 

Εκτέλεση

Βραζουμε το νερο και τη ζαχαρη σε μια κατσαρολα.Αφηνουμε το σιροπι να κρυωσει.Κοβουμε σε κομματια το καρπουζι και πολτοποιουμε στο μπλεντερ μαζι με το σιροπι.Γεμιζουμε με το μειγμα παγοθηκες και τις βαζουμε στην καταψυξη για 12 ωρες .Την ωρα του σερβιρισματος, πολτοποιουμε τα παγακια στο μπλεντερ και γεμιζουμε τα ποτηρια που εχουμε βαλει στην καταψυξη (για λιγη ωρα ) να παγωσουν .

καλη επιτυχια <3

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.1001151896586462.1073741912.664704013564587/1655074277860884/?type=3&theater&notif_t=notify_me_page&notif_id=1501736176347686

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.