Κόβουμε τα φρούτα σε μικρά κομμάτια.Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι.
Λιώνουμε τη μαργαρίνη και την αναμιγνύουμε με την κανέλα.
Περιχύνουμε με το μίγμα της μαργαρίνης τα φρούτα.
Ψήνουμε τα φρούτα στο γκρίλ για 3-4 λεπτά απο κάθε πλεύρα.Αποσύρουμε απο το γκρίλ.
Τοποθετούμε τα φρούτα σε ένα μπόλ.Τα καλύπτουμε με το γιαούρτι και πασπαλίζουμε με την αμυγδαλόψιχα και την καρύδα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αφήστε μια απάντηση