Bounty by “L” , από την Ελευθερία Μπουτζά και το “Μαγειρεύοντας με την L”!

Υλικά

3 φλ.τσ. τριμμενη καρυδα
1/2 φλ.τσ.γαλα εβαπορε με λιγα λιπαρα
1/2 φλ.τσ. λαδι καρυδας
1/2 φλ.τσ.ζεστο νερο
1 φλ.τσ. γλυκο του κουταλιου κερασι στραγγισμενο και κομμενο σε μικρα κομματια
4 κ.σ. μελι
250 γρ.σοκολατα κουβερτουρα γαλακτος για την επικαλυψη.

 

 

Εκτέλεση

Σε ενα μεγαλο μπολ ανακατευουμε τη καρυδα,το γαλα,το λαδι καρυδας,το ζεστο νερο,το μελι και το γλυκο του κουταλιου.
Με χερια βρεγμενα και με μετρο ενα μικρο κουταλακι πλαθουμε μπαλακια τα οποια βαζουμε στο ψυγειο να παγωσουν για 1 ωρα.
Στο μεταξυ λυωνουμε σε μπεν μαρι τη σοκολατα και την αφηνουμε κανα 10λεπτο να κρυωσει .Βγαζουμε απο το ψυγειο τα μπαλακια καρυδας και με τη βοηθεια δυο πηρουνιων τα βουταμε μεσα στη σοκολατα και μετα τα τοποθετουμε σε ενα ταψι καλυμενο με λαδοκολα.
Τα αφηνουμε στην ακρη να “παγωσει ” η σοκολατα και μετα τα συντηρουμε στο ψυγειο.

καλη επιτυχια <3

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.841054172596236.1073741879.664704013564587/1348604108507904/?type=3&theater

 



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *