Cheesecake bars με φρέσκια καρύδα και λάιμ, από την Μαριλού Μαντά και το thinkdrops.gr!

Υλικά

Για τη βάση

1 φλιτζ. τσαγ. τριμμένη φρέσκια καρύδα
1 φλιτζ. τσαγ. χουρμάδες και δαμάσκηνα
1 φλιτζ. τσαγ. βρώμη
2 κ.σ. λάδι καρύδας
1 πρέζα θαλασσινό αλάτι

Για τη γέμιση

1 φλιτζ. τσαγ. κάσιους
1 φλιτζ. τσαγ. κρέμα καρύδας
1/4 φλιτζ. τσαγ. λάδι καρύδας
1/4 φλιτζ. τσαγ. μέλι
1 λάιμ, τον χυμό και το ξύσμα

Διαδικασία

Μουλιάστε τα κάσιους για τουλάχιστον 6 ώρες σε νερό.

Φτιάξτε τη βάση: Πολτοποιήστε όλα τα υλικά της βάσης στον επεξεργαστή τροφίμων. Στρώστε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σε ένα παραλληλόγραμμο τσέρκι. Πιέστε το μείγμα με ένα κουτάλι και αφήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα.

Πολτοποιήστε το μείγμα της γέμισης μέχρι να αφρατέψει και αδειάστε το πάνω από τη βάση. Τοποθετήστε στο ψυγείο για ακόμα 2 ώρες.

Κόψτε σε μπάρες και σερβίρετε.

http://www.thinkdrops.gr/2016/01/14/cheesecake-bars-me-freskia-karyda-kai-lime/



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *