VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Αν είστε λάτρης της καρύδας φτιάξτε οπωσδήποτε αυτήν την πανεύκολη συνταγή! Θα μοσχοβολήσει το σπίτι!

Προετοιμασία : 10 λεπτά

Ψήσιμο: 20 λεπτά

 

Υλικά για περίπου 28 cupcakes 

(Όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου )

2 φλιτζάνια αλεύρι

1 και 1/2  φλιτζάνι τριμμένο ινδοκάρυδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 φλιτζάνι  ζάχαρη (αν θέλετε τα cupcakes σας πολύ γλυκά , προσθέστε λίγο περισσότερο.)

2 κάψουλες βανίλια

1/2 φλιτζάνι βούτυρο ρευστό
2 αυγά
1 και 1/2 φλιτζάνι γάλα

  

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο  στον αέρα στους  160 c.

Σ ενα μεγάλο μπόλ ανακατέψτε  με το σύρμα το ρευστό  βούτυρο μαζί με την ζάχαρη  προσθετετε τα δυο αυγά , χτυπημένα, και  σιγά σιγά  όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Με μια μικρή κουτάλα (εγω χρησιμοποιώ αυτη για την σάλτσα, γιατί  έχει την σωστή χωρητικότητα)  αδειάζετε το μίγμα  στις ειδικες θήκες για muffins.   . Ψήνετε για περιπου 20 λεπτά,  ανάλογα με τον φούρνο σας.

Συμβουλή :  Για πανεύκολο ξεφορμάρισμα χρησιμοποιήστε  θήκες από σιλικόνη η αν  έχετε από άλλο υλικό «ντύστε» τις με χάρτινα φορμάκια ψησίματος μιας χρήσεως.

Καλή επιτυχία ! 🙂

 

      

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *