Οδηγίες

  1. Αναμειγνύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το ινδοκάρυδο.
  2. Όταν ομογενοποιηθούν σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε για 12 ώρες στο ψυγείο.
  3. Πλάθουμε μπαλάκια και βάζουμε ένα αμύγδαλο.
  4. Αν θέλουμε ανοίγουμε την ζύμη και προσθέτουμε μαρασκίνο ή πραλίνα φουντουκιού.
  5. Μπορούμε να κάνουμε και τρουφάκι με Oreo που έχουμε θρυμματίσει και αναμείξει με λιωμένο βούτυρο.
  6. Στην αρχή κάνουμε ένα μικρό μπαλάκι από ινδοκάρυδο.
  7. Το σκεπάζουμε με ζύμη από Oreo και καλύπτουμε με ζύμη από ινδοκάρυδο.
  8. Μπορούμε εύκολα να κάνουμε όποιον συνδυασμό γεύσεις επιθυμούμε.