Μους μάνγκο ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ, από την Αργυρώ μας!
Προετοιμασία: 0:10′
Μαγείρεμα: 0:10′
Εύκολη
Μερίδες: 5
Μους μάνγκο χωρίς ζάχαρη. Είναι αέρινη, είναι υπέροχη και πολύ εύκολη. Επιλέξτε ώριμα φρούτα για πλήρη επιτυχία!
Υλικά Συνταγής
- 1 κεσέ (200 γραμ.) γιαούρτι στραγγιστό με 2% λιπαρά
- 200 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 2 μεγάλα ώριμα μάνγκο ή τρία μικρότερα
- 2 κ.σ. κρυσταλλική στέβια ή άλλο γλυκαντικό
- 3 φύλλα ζελατίνης (x2 γραμ.)
- λίγες φέτες μάνγκο για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Για τη μους μάνγκο με γιαούρτι, βυθίζουμε πρώτα τη ζελατίνη σε µπολ µε κρύο νερό και την αφήνουµε για 10 λεπτά να µουλιάσει.
Καθαρίζουµε τα µάνγκο και τα πολτοποιούµε στο µπλέντερ.
Τα βάζουµε σε µικρή κατσαρόλα και τα ζεσταίνουµε σε χαµηλή φωτιά µαζί µε τη στέβια.
Αφού διαλυθεί η στέβια, στύβουµε τις ζελατίνες και τις προσθέτουµε, ανακατεύοντας γρήγορα το µείγµα φρούτου.
Το αποσύρουµε από τη φωτιά και το αφήνουµε να κρυώσει για λίγα λεπτά.
Χτυπάµε την κρέµα γάλακτος µε το σύρµα στο µίξερ, σε παχύρρευστη µορφή.
Προσθέτουµε το γιαούρτι και τα ανακατεύουµε.
Τέλος, προσθέτουµε το µείγµα φρούτου και απαλά ανακατεύουµε.
Μοιράζουµε σε 5 ποτήρια το µείγµα.
Το παγώνουµε.
Γαρνίρουµε µε φέτες µάνγκο.
https://www.argiro.gr/recipe/mous-mango/?fb
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Mangomisu (VIDEO), by Akis Petretzikis!
Μούς λευκής σοκολάτας με μανταρίνι από την Μαριλού Μαντά και το "Thinkdrops" !
'Αγλυκη μους σοκολάτας με γιαούρτι και βύσσινο, από την Μυρσίνη Λαμπράκη και το mirsini.gr!
Μους σοκολάτας με γιαούρτι από τον Ευτύχη Μπλέτσα και την άχνη Ζάχαρη Αφοί Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ!
Τούρτα γκανάζ με μους πορτοκάλι, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Light Μους Σοκολάτας με 3 Υλικά (video), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!
Αφήστε μια απάντηση