Bolero-Biodiet

Υλικά

500 γρ ινδοκαρυδο
1 κουτι γαλα ζαχαρουχο
1 φλ του καφε λικερ της αρεσκειας σας

 

Εκτέλεση
Ανακατευουμε το ζαχαρουχο με την καρυδα και 1 κγ λικερ.Ζυμωνουμε το μειγμα με τα χερια μας μεχρι να σφιξει.Πλαθουμε μπαλακια βουτωντας τα χερια μας στο λικερ καθε φορα.Τα βαζουμε στο ψυγειο τουλαχιστον για τρεις ωρες πριν τα σερβιρουμε .

καλη επιτυχια!

 

https://www.facebook.com/cookingwithL?fref=ts

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.