Creta Carob
  • Δυσκολία: πολύ εύκολο

Υλικά συνταγής

  • 150 γρ. ζάχαρη

  • 200 γρ. καρύδα τριμμένη (ινδοκάρυδο)

  • το ασπράδι από 3 αυγά

Εκτέλεση συνταγής

  1. Χτυπάτε πολύ καλά τα ασπράδια μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν.

  2. Αναμειγνύετε τη ζάχαρη και την τριμμένη καρύδα με το μείγμα των ασπαρδιών. Ανακατεύετε πολύ καλά να ομοιογενοποιηθούν.

  3. Με τη βοήθεια 2 κουταλιών, απλώνετε δόσεις δόσεις απ’ το μείγμα (όχι πολύ μεγάλες) στη λαμαρίνα του φούρνου όπου έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο σοτους 170° C για περίπου 10′-12′ ανάλογα το μέγεθος, μέχρι να πάρουν χρώμα.

https://tinyurl.com/y6duaxcu

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *