VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Χρόνος: 5 λ + 30 λ ψήσιμο

συνταγή icon Δυσκολία: Εύκολη για αρχάριους

 

Σας αρέσει η καρύδα; Θέλετε ένα φανταστικό γλύκισμα ινδοκάρυδου, με 5 μόνο υλικά, έτοιμο σε 5 λ για το φούρνο και σε 30 λ έτοιμο να το απολαύσετε;;; Τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή (από εδώ) για να ένα γλύκισμα, εξαιρετικά εύκολο στη παρασκευή του, για αρχάριους,  που δεν απαιτείται ούτε μίξερ για να τη παρασκευή του και που θα λατρέψετε μικροί και μεγάλοι.

Δείτε πιο κάτω την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα

Υλικά συνταγής

  • 1 κουτί (397 ml) ζαχαρούχο γάλα
  • 3 αυγά
  • 1/2 φλ. τσαγιού γάλα καρύδας
  • 1/2 φλ. τσαγιού γάλα φρέσκο πλήρες
  • 2 φλ. τσαγιού ινδική καρύδα τριμμένη (στα μεγάλα Σ.Μ. όπως Α.Β.)

Εκτέλεση συνταγής

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς και βουτυρώνετε ένα ορθογώνιο πυρέξ.
  2. Σε ένα μπολ, ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα, τα αυγά, το γάλα καρύδας και το φρέσκο γάλα και τα ανακατεύετε καλά με σύρμα να ομογενοποιηθούν. Προσθέτετε τη τριμμένη καρύδα, ανακατεύετε να ενσωματωθεί ισομερώς και ρίχνετε το μείγμα στο πυρέξ.
  3. Το ψήνετε για περίπου 28-35 λ ή, ανάλογα με το φούρνο σας, μέχρι να πάρει ένα απαλό χρυσο-καστανό χρώμα στην επιφάνειά του.

Δείτε σε video την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα

 

https://www.sintayes.gr/syntages/paneykolo-glykisma-indokarydoy-kai-zacharoychoy-me-5-ylika-se-5-lepta/?utm_source=Sintayes.gr&utm_campaign=b1756ea422-Sintayes_gr_21_27_2015&utm_medium=email

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *