Πανεύκολο γλύκισμα ινδοκάρυδου, από το sintayes.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή (από εδώ) για αρχάριους, για ένα υπέροχο, πανεύκολο γλύκισμα ινδοκάρυδου. Πασπαλίστε το ζεστό, μόλις το βγάλετε από το φούρνο, με τρούφα σοκολάτας και μόλις μισοκρυώσει απολαύστε το.

 

Μερίδες: 6

συνταγή icon Χρόνος: 10 λ + 60 λ ψήσιμο

συνταγή icon Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά συνταγής

  • 2 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1 φλ. τσαγιού ινδοκάρυδο
  • 4 αυγά
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσης
  • 125 γρ. βούτυρο αρκετά μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • τρούφα σοκολάτας για πασπάλισμα

Εκτέλεση συνταγής

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βουτυρώνετε μια ταρτιέρα ή ένα στρογγυλόταψάκι 20-22 εκ. περίπου.
  2. Ρίχνετε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάτε καλά μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως.
  3. Ρίχνετε το μείγμα στο βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο για 55-60 λ περίπου, μέχρι να κάνει μια κρούστα σαν της φωτογραφίας πιο κάτω . Το βγάζετε από το φούρνο, το πασπαλίζετε με τρούφα σοκολάτας. Το αφήνετε να κρυώσει, το κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.

δδδ

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

https://www.sintayes.gr/syntages/paneykolo-glykisma-indokarydoy/

 

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *