Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Υλικά

  • 1 Ανανάς
  • 3 κ.σ χυμό λεμονιού
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 250 ml νερό

Διαδικασία

Σ’ ένα κατσαρολάκι βάζουμε τη ζάχαρη και το νερό και βράζουμε για 2′-3′ μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει. Το βάζουμε κατόπιν στο ψυγείο να κρυώσει τελείως. Καθαρίζουμε τον ανανά και τον πολτοποιούμε στο μπλέντερ με το χυμό λεμονιού. Τις προσθέτουμε χωρίς στο κρύο σιρόπι και ανακατεύουμε καλά το μίγμα. Μεταφέρουμε το μίγμα σε μεταλλικό δοχείο με σκέπασμα και βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες, μέχρι να πήξει. Το βγάζουμε και το χτυπάμε με το μίξερ χειρός. Το ξαναβάζουμε στο δοχείο κα αφήνουμε μέχρι να ξαναπαγώσει καλά. Σερβίρουμε σε παγωμένα ποτήρια και διακοσμούμε με φυλλαράκια δυόσμου.

 

http://www.dimitrisskarmoutsos.gr/syntagi/168/Sormpe-ananas

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *