Οδηγίες

  1. Αναμειγνύουμε τα ασπράδια με την ζάχαρη και προσθέτουμε το ινδοκάρυδο.
  2. Τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε το βούτυρο, το νερό και ανακατεύουμε μέχρι που το βούτυρο να ενσωματωθεί.
  3. Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ζαχαρούχο και τις βανίλιες.
  4. Όταν γίνουν ένα μείγμα σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
  5. Όταν είναι έτοιμα τα πλάθουμε σε μπαλάκια και τα πιέζουμε ελαφρώς.
  6. Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε στους 180 για περίπου 25 λεπτά.
  7. Όταν πάρουν χρώμα τα αφήνουμε να κρυώσουν, τα τυλίγουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε τουλάχιστον 1 μέρα στο ψυγείο πριν τα καταναλώσουμε.