Creta Carob

ΥΛΙΚΑ

  • 110 γρ. μαύρη ζάχαρη
  • 55 ml. κρέμα γάλακτος
  • 55 ml σιρόπι καλαμποκιού
  • 60 γρ. βούτυρο
  • βανίλια 1 κ.γ.
  • 200 γρ. κομπόστα ανανά
  • 8 βάφλες
  • 100 γρ. σαντιγύ
  • 4 κεράσια μαρασκίνο
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • 30′
  • Βαθμός Δυσκολίας
  • Εύκολη
  • Αριθμός ατόμων
  • 4 άτομα
 Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι αναμιγνύουμε τη μαύρη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος, το σιρόπι καλαμποκιού, το βούτυρο και τη βανίλια.Βράζουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συχνά μέχρι να πήξει.

Αποσύρουμε απο τη φωτιά και προσθέτουμε τον ανανά.

Ψήνουμε τις βάφλες σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας.

Σερβίρουμε τις βάφλες σε ένα πιάτο.Στην κορυφή της καθεμίας βάζουμε μια ποσότητα απο την κρέμα που φτιάξαμε και γαρνίρουμε με σαντιγύ και ένα κερασάκι.

http://www.cookbox.gr/basiko-sustatiko/gluka/bafles-me-anana

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *