Νηστίσιμο παγωτό σοκολάτα-καρύδα, από τη Λένια -Vegan chocolate coconut ice cream, by the Veggie Sisters!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά για 4-5 μερίδες:
1 κονσέρβα γάλα καρύδας (365 γρ.)
1 φλ. γάλα αμυγδάλου Alpro μαύρη σοκολάτα
1/4 φλ. σιρόπι αγαύης/ σφενδάμου
5ο γρ. κουβερτούρα
για το γαρνίρισμα: αμύγδαλα, φλούδες σοκολάτας, καρύδα, σιρόπι βύσσινο κτλ

Νηστίσιμο παγωτό σοκολάτα-καρύδα

Νηστίσιμο παγωτό σοκολάτα καρύδα

Εκτέλεση:
Βάζω αποβραδίς τον κάδο της παγωτομηχανής στην κατάψυξη. Την επομένη χτυπώ στο μίξερ το γάλα καρύδας (μόνο το στέρεο μέρος τα υγρά τα πετώ ή τα χρησιμοποιώ σε smoothies) ώσπου να γίνει σαν σαντιγί. Προσθέτω το γάλα αμυγδάλου κ το σιρόπι κ ξαναχτυπώ. Στο τέλος ενσωματώνω κ τα κομματάκια σοκολάτας. Αδειάζω το μείγμα στον κάδο. Σε 20 λεπτάκια το παγωτό είναι έτοιμο. Θα είναι μαλακό. Καταναλώνω αμέσως, αφού βάλω τις γαρνιτούρες μου ή το φυλάσσω στην κατάψυξη σε μπολ που κλείνει καλά ώστε να πάρει πιο “παγωτένια” υφή. Χρειάζεται ξεπάγωμα για 10 λεπτά πριν το σερβίρω από την κατάψυξη. Καλή σας απόλαυση!

 

http://theveggiesisters.gr/nistisimo-pagoto-sokolata-karida/

 

Vegan chocolate coconut ice cream

 

Ingredients (serves 3-5):

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

1 can  (365 gr.) of coconut milk (chilled overnight and drained)
1 cup Alpro Almond Dark Chocolate
1/4 cup agave or maple syrup
50 gr. vegan chocolate, cut in chunks
toppings: almonds, chocolate shavings, shredded coconut, sour cherry syrup etc

Instructions:
The night before, place your ice cream churning bowl in the freezer to chill. Beat in a mixer the chilled coconut milk (dispose any liquid) until creamy and fluffy. Add soy milk and agave syrup and beat again. Fold in chocolate chunks. Add chilled mixture to ice cream maker and churn according to manufacturer’s instructions – about 20 minutes. It should look like soft serve. Top with your favourite ingredients and eat right away or transfer the ice cream to a large freezer-safe container.  Set out for 10 minutes before serving to soften. Enjoy!

Νηστίσιμο παγωτό σοκολάτα-καρύδα

 

 

http://theveggiesisters.gr/vegan-coconut-chocolate-ice-cream/

Νηστίσιμο παγωτό σοκολάτα καρύδα

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *