Viap-Mentel(choco, Dec/2018)
ISOSTEVIA(dark chocolate)
RITO'S FOOD (GIF)

250 γρ σιμιγδαλι χονδρο
50 γρ ινδοκαρυδο
130 ml ελαιολαδο
3 κ.σ. στεβια
300 ml γαλα καρυδας
2 φλ.τσ. νερο
ξυσμα απο ενα λεμονι
1 σφηνακι λιμοντσελο χωρις ζαχαρη (εγω εβαλα λικερ κουμκουατ)

Καβουρδιζουμε σε βαθια κατσαρολα και χαμηλη φωτια το σιμιγδαλι ανακατευοντας με μια ξυλινη κουταλα.Οταν δουμε και σκουραινει το χρωμα ριχνουμε το ινδοκαρυδο και περιμενουμε να σκουρυνει λιγο οχι να καει και προσθετουμε το ελαιολαδο ανακατευοντας για δυο με τρια λεπτα . Ριχνουμε στο μιγμα το νερο ,το γαλα καρυδας,το ξυσμα λεμονιου ,τη στεβια και το λικερ.Ανακατευουμε καλα και αφηνουμε να κρυωσει .Στη συνεχεια το βαζουμε σε φορμα και αφηνουμε να κρυωσει εντελως για να ξεφορμαρουμε
.
Γλασο σοκολατας αλα sofeto

1 φλ.τσ. κακαο σκονη με 20% λιπαρα
1 φλ.τσ.γαλα εβαπορε με 2% λιπαρα
λιγες σταγονες εσανς βανιλιας
1/2 φλ.τσ.στεβια

 

Ριχνουμε τα υλικα σε ενα μπολ και με ενα μιξερ χειρος θα τα χτυπησουμε μεχρι να ομογενοποιηθουν τελειως ..

 

τη συνταγη τη πηρα απο τη φιλη Σοφια την οποια και ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια της και τις συμβουλες της ..
https://www.facebook.com/SofetoGeuseisYgeias/photos/pb.270852489671987.-2207520000.1426084716./802215049869059/?type=3&theater

καλη επιτυχια

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *