Χουρμάδες γεμιστοί με αμύγδαλα, καρύδα και σοκολάτα από την Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Διαμαντοπούλου Ελεάνα και το “Χορτοφαγία & υγιεινή διατροφή”!

Υλικά για 20 χουρμάδες:

20 χουρμάδες
50γρ αμύγδαλα
15γρ καρύδα τριμμένη
2κ σούπας γάλα καρύδας
50γρ κουβερτούρα λιωμένη

 

Εκτέλεση:
Βάζουμε τα αμύγδαλα σε νερό το βράδυ και την άλλη μέρα βγάζουμε τη φλούδα.
Χτυπάμε  στο multi τα αμύγδαλα με το γάλα και την καρύδα και γεμίζουμε τους χουρμάδες.
Βουτάμε τον μισό χουρμά στη σοκολάτα και όταν τελειώσουμε, τους τοποθετούμε σε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί, στο ψυγείο για 15 λεπτά!

Φωτογραφία του χρήστη Χορτοφαγία & υγιεινή διατροφή.

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *