Λεμονάδα καρπούζι, από την Γλαύκη και το dairy-free!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Δροσιστική λεμονάδα με γεύση καρπούζι!

Συνταγή: Γλαύκη

Μερίδες: 2

Υλικά

  • 2 κούπες νερό
  • 1/3 κούπας ζάχαρη
  • 2 κούπες πουρέ καρπουζιού
  • 1 φρέσκο λεμόνι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1/4 κούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 2 κούπες καρπούζι ψιλοκομμένο χωρίς κουκούτσια (προαιρετικό)

Οδηγίες παρασκευής

  1. Αναμιγνύουμε μία κούπα νερό με τη ζάχαρη σε μία κανάτα με κάπακι μέχρι να διαλυθεί εντελώς.
  2. Ανακατεύουμε καλά το υπόλοιπο νερό, τον πουρέ καρπουζιού, τον χυμό λεμονιού και το εκχύλισμα βανίλιας και τα προσθέτουμε στην κανάτα.
  3. Αν θέλουμε πιο πηχτή λεμονάδα, πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε τις 2 κούπες καρπούζι και ανακατεύουμε.

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

http://www.dairy-free.eu/watermellon-lemonade/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *