Πεπόνι με ζελέ, από την Ηλιάννα και τις Μαγειρικές Διαδρομές!

Δροσερό και ιδιαίτερα εμφανίσιμο φρουτογλυκό!

Συστατικά

  • 1 πεπόνι στρογγυλό
  • 1 ζελέ φράουλα ή κεράσι
  • διάφορα φρέσκα φρούτα

 

Οδηγίες

 

  1. Πλένω και σκουπίζω το πεπόνι.
  2. Κόβω από την πλερά του κοτσανιού ένα κομμάτι, ώστε από κει με κουτάλι, να μπορέσω να αφαιρέσω τους σπόρους και λίγο από τη σάρκα του φρούτου.
  3. Τοποθετώ το πεπόνι στο ψυγείο ανάποδα σε πιάτο, για να στραγγίσει.
  4. Ετοιμάζω το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες και το αφήνω να κρυώσει και να μισοπήξει.
  5. Γεμίζω με το ζελέ το πεπόνι και το βάζω όρθιο στο ψυγείο να παγώσει εντελώς.
  6. Αν θέλω προσθέτω μέσα και φρούτα φρέσκα κομμένα, όχι ακτινίδιο και ανανά.
  7. Κόβω το πεπόνι σε φέτες και σερβίρω.

 

Σχόλια

 

Σχόλιο από bhsaria58 , Παρασκευή, 12 Ιούνιος 2009

Φανταστική ιδέα !!!!!!!!!

Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 12 Ιούνιος 2009

Θεϊκό!!!

Σχόλιο από Ροδάνθη , Παρασκευή, 12 Ιούνιος 2009

Φοβερή Ιδεα !!!!!!

Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Παρασκευή, 12 Ιούνιος 2009

Ολους τους σκούφους κι αλλους τόσους .Πόσο ανάγκη έχουμε απο πρωτότυπες ιδέες..

Σχόλιο από Ντεπι , Παρασκευή, 13 Αύγουστος 2010

ωωωωωω πρωτη φορα το βλεπω αυτο,τελειο και πολυ ευκολο!!!!

 

 

http://mageirikesdiadromes.gr/recipes/peponi-me-zele.html



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *