Ζελέ καρπούζι , από το icookgreek.com!
Υλικά συνταγής
- 3 φλιτζάνια του τσαγιού χυμός καρπούζι
- 100 γρ. κομματάκια από καρπούζι καθαρισμένο
- 20 γρ. ζελατίνη σε σκόνη
Εκτέλεση συνταγής
- Ζεσταίνετε τον μισό χυμό καρπούζι και διαλύετε τη ζελατίνη. Προσθέτετε τον υπόλοιπο χυμό και ανακατεύετε. Μοιράζετε τα κομματάκια καρπούζι σε 6 ατομικά μπολάκια και από πάνω ρίχνετε το ζελέ. Ή τα ρίχνετε όλα σε μια μεγαλύτερα φόρμα για ζελέ. Αφήνετε το ζελέ στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Κρέμα καρπούζι: πανάλαφρο & πανεύκολο γλυκό ψυγείου (vegan), από την Άννα Χαλικιά και το madameginge...
Καλοκαιρινό ζελέ σοκολάτας, από την Μυρσίνη Λαμπράκη και το mirsini.gr!
Δροσερό επιδόπιο με γιαούρτι και φρούτα του δάσους, από την αγαπημένη μας Μπέττυ και το "Taste of li...
Δροσερό γλυκάκι με φρούτα χωρίς γλουτένη, από την Βίκη Βογιατζή και το vivoglutenfree.com!
Καρπουζόπιτα, από τον Γιώργο Τσούλη!
Ζελέ σοκολάτας γάλακτος με Nucrema ION, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Αφήστε μια απάντηση