Μαρμελάδα κυδώνι, από το nestlenoiazomai.gr!
Θα χρειαστείς
- 1 κιλό κυδώνια
- 1 κιλό ζάχαρη
- χυμό από ένα λεμόνι
- 3 κούπες νερό περίπου
- 3-4 βανίλιες
Οδηγίες
Ρίχνεις τα καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια κυδώνια σε μία κατσαρόλα μαζί με τον χυμό λεμονιού, τις βανίλιες και το νερό και τα βράζεις μέχρι να μαλακώσουν. Πολτοποιείς το περιεχόμενο της κατσαρόλας, ρίχνεις τη ζάχαρη και τα βράζεις περίπου για μισή ώρα μέχρι η μαρμελάδα να δέσει ελαφρώς. Την κατεβάζεις από την φωτιά ώστε να δέσει τελείως. Μόλις κρυώσει την τοποθετείς σε αποστειρωμένα βαζάκια.
Καλή σου επιτυχία!
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Κυδώνια ψητά με μέλι και μαυροδάφνη, από τη Μυρσίνη Λαμπράκη και το mirsini.gr!
Μαρμελάδα κυδώνι, από την αγαπημένη μας Ρένα Κώστογλου και το Koykoycook.gr!
Τάρτα με κυδώνια και καραμελωμένο φύλλο, από την Αργυρώ μας!
Κυδώνια ψητά με η χωρίς γιαούρτι, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L...
Κυδώνια "άρωμα" ψητά στη γάστρα, από την Μπέττυ μας και το "Taste of life by Betty"!.
Γλυκό Κυδώνι ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ, από τον Άρη και το neanikon.gr!
Αφήστε μια απάντηση