Μαρμελάδα κυδώνι, από το nestlenoiazomai.gr!

Θα χρειαστείς

    • 1 κιλό κυδώνια
    • 1 κιλό ζάχαρη
    • χυμό από ένα λεμόνι
    • 3 κούπες νερό περίπου
    • 3-4 βανίλιες

Οδηγίες

Ρίχνεις τα καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια κυδώνια σε μία κατσαρόλα μαζί με τον χυμό λεμονιού, τις βανίλιες και το νερό και τα βράζεις μέχρι να μαλακώσουν. Πολτοποιείς το περιεχόμενο της κατσαρόλας, ρίχνεις τη ζάχαρη και τα βράζεις περίπου για μισή ώρα μέχρι η μαρμελάδα να δέσει ελαφρώς. Την κατεβάζεις από την φωτιά ώστε να δέσει τελείως. Μόλις κρυώσει την τοποθετείς σε αποστειρωμένα βαζάκια.
Καλή σου επιτυχία!

 



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *