Οδηγίες

  1. Κάνουμε τα μπισκότα σκόνη και ενσωματώνουμε το γάλα ή το λιωμένο βούτυρο.

  2. Τα απλώνουμε σε φόρμα 30×11 εκατοστά με αντικολλητικό χαρτί.

  3. Βάζουμε την πραλίνα φουντουκιού και την απλώνουμε.

  4. Τοποθετούμε ομοιόμορφα το καραμελωμένο ζαχαρούχο.

  5. Κόβουμε τις φράουλες σε ροδέλες και γεμίζουμε την φόρμα.

  6. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και την βάζουμε πάνω από τις φράουλες (για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα την κάνουμε ροζέτες).

  7. Προτείνουμε πριν σερβίρετε να το αφήσετε για 1 ώρα στο ψυγείο.

  8. Προαιρετικά διακοσμούμε με τρούφα και φράουλες.