Creta Carob
BOLERO-BIODIET

ΥΛΙΚΑ

  • 570 γρ. βύσσινα χωρίς κουκούτσι
  • 50 ml νερό
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • 15′
  • Βαθμός Δυσκολίας
  • Εύκολη

Μας το ζητήσατε και δεν είχαμε παρά να ανακαλύψουμε τη συνταγή και να τη μοιραστούμε μαζί σας.

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε να βράσουν το βύσσινο, η ζάχαρη, το νερό και μια πρέζα αλάτι. Δεν σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν τα υλικά μας περίπου για 10 λεπτά ενώ ανακατεύουμε κατά διαστήματα. Στη συνέχεια σουρώνουμε το σιρόπι μας σε ένα μπολ με ένα σουρωτήρι ώστε να διαχωρίσουμε τα στερεά από το σιρόπι. Σύμφωνα με τις ποσότητες που έχουμε δώσει θα πρέπει να έχετε περίπου ένα φλιτζάνι σιρόπι. Εάν είναι παραπάνω από αυτό τότε βάζουμε και πάλι να βράσει μέχρι να έχουμε αυτή την ποσότητα. Στην συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει και το αποθηκεύουμε.

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *