Βυσσινάδα, από το icookgreek.com!
Υλικά
- 1 κιλό βύσσινα
- 1 κιλό ζάχαρη
- 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
- Πλένετε τα βύσσινα, αφαιρείτε τα κοτσάνια και τα κουκούτσια και πιέζετε τα φρούτα για πάρετε το χυμός τους.
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τα βύσσινα μαζί με τη ζάχαρη να δέσουν μέχρι να αποκτήσετε ένα ελαφρύ σιρόπι. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού, ανακατεύετε και αποσύρετε από τη φωτιά.
- Ρίχνετε τη βυσσινάδα σε μπουκάλι. Τη σερβίρετε αραιωμένη σε ποτήρι προσθέτοντας 1/6 βυσσινάδα και το υπόλοιπο παγωμένο νερό και παγάκια.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
"Σπιτική ροδακινο-λεμονάδα: δροσιστική" , από την 'Aννα Χαλικιά και το madameginger.com!
Ασυναγώνιστο γλυκό ψυγείου Δούναβης(Video), από την οικογένεια Καρελάνη και το foodaholics.gr!
Cheesecake με Merenda και βύσσινο, από την Αργυρώ μας και το argiro.gr!
"Χυμοί εμπορίου : Οι πιο συνηθισμένες κατηγορίες χυμών εμπορίου", από την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Νε...
Γλυκό του Κουταλιού Βύσσινο, από το "Γλυκοπλαστείο Νεανικόν"!
Σιρόπι βύσσινο από το Cookbox!
Αφήστε μια απάντηση