Βυσσινάδα, από το icookgreek.com!
Υλικά
- 1 κιλό βύσσινα
- 1 κιλό ζάχαρη
- 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
- Πλένετε τα βύσσινα, αφαιρείτε τα κοτσάνια και τα κουκούτσια και πιέζετε τα φρούτα για πάρετε το χυμός τους.
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τα βύσσινα μαζί με τη ζάχαρη να δέσουν μέχρι να αποκτήσετε ένα ελαφρύ σιρόπι. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού, ανακατεύετε και αποσύρετε από τη φωτιά.
- Ρίχνετε τη βυσσινάδα σε μπουκάλι. Τη σερβίρετε αραιωμένη σε ποτήρι προσθέτοντας 1/6 βυσσινάδα και το υπόλοιπο παγωμένο νερό και παγάκια.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
"Σπιτική ροδακινο-λεμονάδα: δροσιστική" , από την 'Aννα Χαλικιά και το madameginger.com!
Cheesecake βανίλια σοκολάτα με βύσσινα από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Αντιοξειδωτικός, μακροβιωτικός χυμός για ενίσχυση του μεταβολισμού και του ανοσοποιητικού συστήματος...
Τούρτα με βύσσινο και γκανάς σοκολάτας, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Ονειρεμένα σοκολατένια ταρτάκια με γκανάς και βύσσινα, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το Koyko...
Λεμονάδα με καρπούζι και μέντα, από τον Χρήστο και το marilous.gr!
Αφήστε μια απάντηση