Τοποθετούμε το καρπούζι, τα βατόμουρα και το νερό σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.Αναδεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο αποτέλεσμα.
Στραγγίζουμε το μίγμα μας σε μια κανάτα και προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού και τη ζάχαρη.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και βάζουμε την κανάτα στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει καλά η λεμονάδα μας.
http://www.cookbox.gr/pota/mh-alkoolouxa/lemonada-me-karpouzi
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αφήστε μια απάντηση